Julcupen är färdigspelad!

Julcupen är färdigspelad. Tävlingen hade ett trettiotal deltagare.

 I herrfinalen möttes Andre Wikström och Jörgen Gustavsson  Andre vann matchen med 3-0  tämligen komforttabelt. Jörgen håller dock en hög standard och bjöd på hyfsat hårt motstånd.. Andre som tidigare i höst spelat Lag-VM för Sverige var dock klassen bättre.

I Juniorfinalen möttes Albin Kaiding och Edvard Schönfelt. Albin vann finalen med 3-0.  Edvard spelade upp sig rejält i sista...

Match-Schema Julcupen 27/12

Nu är lottningen till julcupen klar.

Match-Schema: Julcup_2009.xls

Datum: Söndag 27/12 start klockan 09.00.

Spelplats : Hälsostudion

Spelform: Cup med Plate

Klasser: Senior, Junior och Juldubbel

 

Julcupen 27/12

Nya Skellefteå Squashklubb inbjuder till Julcupen 27 December 2009

Datum: Söndag 27/12 start klockan 09.00.

Spelplats : Hälsostudion

Spelform: Cup med Plate

Klasser: Senior, Junior och Juldubbel

Match-Schema: Julcup_2009.xls

Bollmärke: Dunlop xx...

Ny Bokningssida!

Skellefteå Squashklubb har från och med i dag en ny bokningssida se fliken boka tid. Detta innebär att alla som tidigare haft möjlighet att boka tider på nätet måste få en ny inloggning.

Tag kontakt med Hälsostudions reception så hjälper dom er med en ny inloggning eller skicka ett mail till squash@live.se så fixar vi det via mail. Har ni önskemål om lösenord ange det i så fall i mailet. Hoppas ni har överseende med detta. Den nya bokningssidan är...

Julklappstips


Passa på köp ett squashracket till julklapp. Köper du ett racket före julafton så får du en valfri racketlinda(värde upp till 99:-) samt en squashboll dunlop (värde 40:-) på köpet! Kolla in prislistan.